Reason for flagging this review

0.5
1 Reviews
Excellent
0%
Very good
0%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Beauty hair sirpa mansner

Atmosphere
Leadership
Career opportunities
Recruitment process
Ethics
Financials
Salary
Employee benefits

Beauty hair sirpa mansner reviews (1)

En suosittelen kenellekkään kyseistä firmaa - Former employee

Ikävä kyllä ainoa positiivinen puoli on mukavat työkaverit (usein hekin lähtevät ja tilalle voi tulla mitä vaan) Johdossa ollaan ainoastaan kiinnostuneita numeroista. Johtopuolella on niin kauan mukavia sinulle kun et pidä saikkua, suostut heidän vaatimuksiin ja teet hyvää kassaa firmalle....

Ikävä kyllä ainoa positiivinen puoli on mukavat työkaverit (usein hekin lähtevät ja tilalle voi tulla mitä vaan)

Johdossa ollaan ainoastaan kiinnostuneita numeroista. Johtopuolella on niin kauan mukavia sinulle kun et pidä saikkua, suostut heidän vaatimuksiin ja teet hyvää kassaa firmalle.
Sairastapauksissa vaatii firma lääkärintodistuksen,(sairaanhoitajan todistus ei kelpaa ikinä) tämä tarkoittaa siis että joudut menemään flunssan takia yksityiselle lääkärille JA MAKSAMAAN SEN ITSE. Uhkailu ja pelottelu kuuluu heidän tapoihinsa.
Työasusi tulee olemaan koko musta, mutta ainoastaan paita kustannetaan sinulle.
Joka kk sinulle kuuluu 1 lauantai vapaa, ja jos esim itsenäisyyspv osuu lauantaille menee sinun vklp vapaasi siinä. Extra vapaita lauantaille ei anneta.
Johto ei jousta mistään vaikka sinun kuitenkin oletetaan joustavan AINA. Joko sinua pyydetään tulemaan vapaapäivänä ILMAISEKSI töihin tai käymään koulutuksissa vapaa-ajallasi.
Varaudu myös että kesälomista saa aina tapella. Saat pitää vain 2 viikkoa putkeen lomaan ja lomat myönnetään nokittelu järjestyksessä.
Työntekijöitä ei kuunnella eikä arvosteta.
Sinua voidaan siirrellä liikkeestä toiseen ilman minkäänlaisia perusteluita ja jos et tule johdon kanssa toimeen, sinua siirrellään paljon. Tämä on firman tapa hiillostaa "ei pidetyt" kampaajat pois firmasta. He eivät myöskään suosi perheen perustamista ja usein koittavat hiillostaa raskaana olevat naiset firmasta pois ennen kuin äitiysloma alkaa.
Palkka on huono ja kyseenalaistin myös iltalisien maksun, sillä sitä ei palkkakuitissa koskaan ollut eritelty.
Johtaja myös usein haukkui minulle muita työntekijöitä jotka päättivät lähteä. Kertoo mielestäni aika paljon hänen tyylistään.

Opetelkaa kunnioittamaan työntekijöitä.
He tekevät teidän elannon.

Atmosphere
Leadership
Career opportunities
Recruitment process
Ethics
Financials
Salary
Employee benefits

Beauty hair sirpa mansner interviews (0)