Reason for flagging this review

1.5
1 Reviews
Excellent
0%
Very good
0%
Average
0%
Poor
100%
Terrible
0%

Easyfit

Atmosphere
Leadership
Career opportunities
Recruitment process
Ethics
Financials
Salary
Employee benefits

Easyfit reviews (1)

Inhimillisyys kunniaan - Former employee

Sain työpaikalta ihania pitkäaikaisia ystäviä. Asiakaskunta oli laaja ja se mahdollisti valmennuskokemuksen karttumiseen. Käytännössä ei perehdytystä toimintamalleihin. Valmentajien oli tavoite myydä myös ihmisille kenellä ei ollut tarvetta valmennukseen. Yritys kannusti valmentajia menemään oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja toimimaan omien arvojensa vastaisesti...

Sain työpaikalta ihania pitkäaikaisia ystäviä. Asiakaskunta oli laaja ja se mahdollisti valmennuskokemuksen karttumiseen.

Käytännössä ei perehdytystä toimintamalleihin. Valmentajien oli tavoite myydä myös ihmisille kenellä ei ollut tarvetta valmennukseen. Yritys kannusti valmentajia menemään oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja toimimaan omien arvojensa vastaisesti myynnin edistämiseksi. Valmentajille tarkoitetut koulutukset olivat aina myynti teemaisia, eikä esimerkiksi valmennustyökalujen kehittämistä tai valmentajuuteen liittyvien taitojen kehittämistä. Valmentajille ei ollut riittävästi työtiloja asiakkaiden henkilökohtaiseen valmentamiseen.

Selkeät struktuurit, roolit ja linjat edistävät valmentajien työtä, myyntiä ja mahdollistaa myös valmentajien pysyvyyden keskuksessa. Kuntokeskuksissa asiakkaat voivat olla jäseninä vuosiakin ja aiheuttaa kummastusta jos valmentajat vaihtuvat usein.

Atmosphere
Leadership
Career opportunities
Recruitment process
Ethics
Financials
Salary
Employee benefits

Easyfit interviews (0)